Fotowedstrijd

Maak jij de meest pakkende 'waterfoto'? Doe mee met onze fotowedstrijd!

750 jaar hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard: een mooi moment om vast te leggen. Doe daarom mee aan onze fotowedstrijd 'Water in beeld'. Hoe kijk jij naar water als je buiten om je heen kijkt in onze prachtige regio? Maak die pakkende 'waterfoto' en maak kans op mooie prijzen!

Water speelt al eeuwenlang een belangrijke rol in onze regio en blijft uitdagingen bieden. Denk aan extreme regen, periodes van droogte en waterkwaliteit. Daarom brengen we het hele jubileumjaar het belang van goed waterbeheer in ons prachtige gebied onder de aandacht. Van zorgen voor droge voeten door dijken, stuwen en gemalen tot zorgen voor voldoende en schoon water.

Water in beeld

Probeer dat belang te vangen in een foto. Upload je foto via onderstaande knop vóór 1 november 2023. Een onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen, bestaande uit onder meer onze ‘waterfotograaf' Robert Seip, jeugdbestuurder Shifra Loman en dijkgraaf Toon van der Klugt. Daarbij kijken ze naar twee categorieën deelnemers: jeugd tot 12 jaar en volwassenen.

Maak kans op leuke prijzen!

De winnaar van elke categorie krijgt persoonlijk bericht. Vervolgens maken we eind november de winnaars bekend door hun foto’s te delen via onze sociale mediakanalen en laten we alle andere mooie inzendingen zien. De winnaars ontvangen een Action Camera ter waarde van € 200. Daarnaast wordt hun foto uitvergroot op Dibond en getoond in onze mini-expositie ‘De Blauwe Draad’ op het kantoor van hoogheemraadschap en gepubliceerd in de advertentie Waterwerken in de lokale krant die op 6 december verschijnt. De jongste winnaar mag bovendien naar Mini-World! Doe dus mee! Wij kijken ernaar uit! Jij toch ook?