Informatiebijeenkomsten ontwerp dijkversterking KIJK

2 maart 2022
In maart organiseren we informatiebijeenkomsten om u te informeren over het ontwerp van de dijkversterking Krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard (KIJK).

Tijdens de bijeenkomsten laten we zien hoe de dijk eruit komt te zien in uw buurt, wat de aanpak is, en tot slot praten we u bij over de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. Er is ook ruimte voor vragen. U kunt kiezen tussen een informatiebijeenkomst op een locatie in de buurt of voor een digitale informatiebijeenkomst.
Dit is de laatste informatiebijeenkomst voordat het ontwerp projectplan waterwet (daarin beschrijven wij in detail de voorgenomen dijkversterking) na de zomer ter inzage wordt gelegd.

Programma informatiebijeenkomst

18.45 uur Inloop
19.00 uur Start bijeenkomst
19.15 uur Uitleg ontwerp
20.30 uur Einde

Spreekuur

Iedereen is op afspraak welkom op het spreekuur van 15.00-18.00 uur. Dit spreekuur wordt gehouden op de locatie waar die dag een informatiebijeenkomst is. Heeft u liever een digitale afspraak, dan kunt u dit ook aangeven. Als u gebruik wil maken van het spreekuur, dan vragen wij u vooraf een afspraak te maken en uw vraag door te geven. Zo kunnen wij een dag en tijdstip met u afstemmen en zorgen dat u met de juiste expert aan tafel zit.

Meer informatie

De digitale mogelijkheid om aan te melden is gesloten. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het omgevingsteam via omgevingsteamkijk@hhsk.nl of via tel. 010 45 37 200.