Maak kennis met Wim van der Weijden - Projectmanager

2 februari 2023
Het project KIJK start 2023 met een frisse wind. Maak kennis met onze nieuwe projectmanager, Wim van der Weijden.

Even voorstellen...

Ik ben Wim van der Weijden en 9 januari 2023 gestart als interim projectmanager voor het project KIJK. Eén van de mooiste projecten binnen het landelijke hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Zelf loop ik alweer een tijdje mee binnen de wereld van dijkversterkingen. Maar toch blijft het uitdagend en vooral leuk om binnen dit enorme project mijn bijdrage te kunnen leveren.

Water & Werk

In 2011 gestart als programmamanager/ambtelijk opdrachtgever bij waterschap Hollandse Delta. Na 4 jaar heb ik het stokje overgedragen aan een eigen collega van WSHD. En heb ik een rondgang langs verschillende waterschappen gemaakt. Vallei en Veluwe was het laatste waterschap, voordat ik hier bij HHSK gestart ben. Ik was daar verantwoordelijk voor de afronding van de planfase en hele realisatiefase van het project Apeldoorns Kanaal.

Ook ben ik initiatiefnemer en bestuurslid van de Kristal Compagnie Coöperatie. Kristal Compagnie werd in 2015 opgericht door en voor zelfstandige professionals. Het collectief biedt de voordelen van een grote organisatie, terwijl de leden hun zelfstandigheid en onafhankelijkheid behouden.

Even privé

Ik ben getrouwd met Emmy, heb 4 volwassen (nou ja….) kinderen en 2 kleinkinderen. Ik woon in Vlaardingen in het Hollandia Gebouw. Ik heb soms tijd voor tijdslurpende hobby’s: zeilen, golfen en schilderen (acryl en aquarel).