Afsluitingen Benedenbergseweg, Benedenheulseweg en Schenkel

Afsluitingen Benedenbergseweg, Benedenheulseweg en Schenkel

Het wegdek op de Benedenbergseweg, de Benedenheulseweg en de Schenkel vertoont op een aantal plaatsen scheurvorming. De oorzaak van de scheuren wordt onderzocht. Om ergere scheurvorming te voorkomen en de winter goed en veilig door te komen, worden er binnenkort op een aantal plaatsen maatregelen uitgevoerd.

Hierdoor is een deel van de wegen tijdelijk afgesloten op de volgende momenten:

  • Dinsdag 3 tot en met donderdag 5 november 2015:
    Beperkte doorgang gemotoriseerd verkeer tussen 09.00 – 15.00 uur op de Benedenkerkseweg en Benedenheulseweg;
  • Donderdag 5 november:
    Benedenheulseweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen huisnummer 52 en 54, tussen 09.00 uur en 20.00 uur;
  • Tussen 9 november en 20 november vindt nog een eenmalige afsluiting plaats voor het herstel van de deklaag tussen Benedenheulseweg 52 en 54.

De werkzaamheden tussen 9 en 20 november worden middels een eenmalige vooraankondiging bijtijds kenbaar gemaakt.

Tijdens alle werkzaamheden worden de weggebruikers door verkeersregelaars aan het begin en einde van de weg geïnformeerd. Fietsers en voetgangers worden te allen tijde op een veilige manier langs het werk geleid.

Op 16 november vinden nog herstelwerkzaamheden plaats. Op die dag is op het hele traject een beperkte doorgang voor gemotoriseerd verkeer tussen 09:00 uur en 15:00 uur mogelijk en is bij de Benedenheulseweg tussen nummer 52 en 54 de weg volledig afgesloten tussen 09:00 uur en 15:00 uur. Hierdoor is doorgaand verkeer voor auto’s, vrachtwagens, landbouwverkeer, en openbaar vervoer helaas niet mogelijk.