Al onze vismigratieroutes in beeld

Al onze vismigratieroutes in beeld

Het hoogheemraadschap heeft een vismigratieroutekaart gemaakt. Deze kaart geeft een beeld van de belangrijkste vismigratieroutes door ons beheersgebied. De kaart geeft u een actueel overzicht van de vismigratieknooppunten die al opgelost zijn en de vismigratiepunten die nog in de planning staan.

Het hoogheemraadschap heeft een vismigratieroutekaart gemaakt. Deze kaart geeft een beeld van de belangrijkste vismigratieroutes door ons beheersgebied. Ook is te zien waar de belangrijkste verbindingen liggen tussen de rivieren en de binnenwateren. De kaart geeft u een actueel overzicht van de vismigratieknooppunten die al opgelost zijn en de vismigratiepunten die nog in de planning staan. Denk bij vismigratieknelpunten aan waterwerken zoals stuwen, sluizen en gemalen.

De attractieve en interactieve kaart geeft uitleg bij de maatregelen die het hoogheemraadschap de afgelopen jaren 2010-2015 heeft uitgevoerd.

Hoogheemraad waterkwaliteit Agnes van Zoelen is erg trots op de nieuwe vismigratieroutekaart: “Vismigratie is een belangrijk onderdeel van de waterkwaliteit in ons beheersgebied. Hier werken we bij het hoogheemraadschap hard aan. Nu kunt u in één oogopslag zien wat we al gedaan hebben en wat we de komende jaren nog gaan uitvoeren.”

Kaart met vismigratieroutes

U vindt de vismigratieroutekaart op www.schielandendekrimpenerwaard.nl/kaart/vismigratie/.