Bewonersavond gemaal Essenburgsingel

Bewonersavond gemaal Essenburgsingel

Grafische weergave van de toekomstige situatie

Op maandag 29 juni aanstaande vindt een inloopbijeenkomst plaats over de bouw van een nieuw gemaal op de kop van de Essenburgsingel in Rotterdam. Tussen 19.00 en 21.30 uur bent u van harte welkom in de aula van het Carré College aan de Beukelsdijk 145 in Rotterdam om u te laten informeren over het ontwerp en de planning van de werkzaamheden, die na de zomer beginnen.

Op de kop van de Essenburgsingel wordt een nieuw gemaal gebouwd. Dit vervangt het tijdelijke noodgemaal aan de Stadhoudersweg. Met het nieuwe gemaal maken we het watersysteem in Rotterdam-Noord en Delfshaven duurzamer, schoner en beter bestand tegen hevige weersomstandigheden. Samen met een vertegenwoordiging van omwonenden en een architect is gewerkt aan een ontwerp van het gemaal dat past in de omgeving.
Op 29 juni aanstaande vindt een inloopbijeenkomst plaats. Tussen 19.00 en 21.30 uur kunt u in de aula van het Carré College aan de Beukelsdijk 145 in Rotterdam langskomen om u te laten infomeren over het ontwerp en de planning van de werkzaamheden, die na de zomer beginnen.

Lees meer over de bouw van het nieuwe gemaal