Kom in de molen op Nationale Molendag 9/10 mei!

Kom in de molen op Nationale Molendag 9/10 mei!

Door te malen, zagen, stampen, kloppen, pletten, pellen, mengen, hakken en scheppen maken de Nederlandse molens al eeuwenlang bijzondere molenproducten. Op 9 en 10 mei staan zij centraal op de 43ste Nationale Molendag. Korenmolen Windlust viert op 9 mei zijn 10-jarig jubileum.

Door te malen, zagen, stampen, kloppen, pletten, pellen, mengen, hakken en scheppen maken de Nederlandse molens al eeuwenlang bijzondere molenproducten. Op 9 en 10 mei staan zij centraal op de 43ste Nationale Molendag.

In dit weekend bent u welkom op ruim 700 molens om te proeven, voelen en in sommige gevallen zelf het molenproduct te maken.

Kom in de molen en leer waar het meel, papier, mosterd, krijt, verf, olie en de houten planken vandaan komen. Voor informatie over de molen(s) bij u in de buurt en in de rest van het land kijkt u op www.molens.nl.

Korenmolen Windlust

Op 9 mei is het groot feest bij Korenmolen Windlust in Nieuwerkerk aan den IJssel. De molen bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met diverse activiteiten. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op http://www.kortenoord.nl/.