Spoedwerkzaamheden aansluiting N477 Breekade met de N210

Spoedwerkzaamheden aansluiting N477 Breekade met de N210

De provincie Zuid-Holland voert komende zaterdag tussen 08.00 en 19.00 spoedwerkzaamheden uit aan de aansluiting N477 Breekade met de N210. Het werk wordt half- om half uitgevoerd, waardoor er voor al het wegverkeer, hulpdiensten, lijndiensten en langzaam verkeer doorgang mogelijk blijft.

Fase 1

Werkvak aansluiting rotonde N210 richting Breekade. Verkeer komende vanuit Bergambacht richting Krimpen aan den Lek dient bij de volgende rotonde N474 Krimpenerbosweg te draaien en kan vervolgens onder begeleiding van verkeersregelaars de N477 Breekade oprijden. Vanuit Krimpen aan den Lek heeft het verkeer onder begeleiding van verkeersregelaars doorgang richting rotonde N210. 

Fase 2

Werkvak aansluiting N477 Breekade richting rotonde N210. Verkeer heeft in beide richtingen onder begeleiding van verkeersregelaars doorgang.

Landbouwverkeer

Landbouwverkeer wordt in beide faseringen over de hoofdrijbaan omgeleid. 

Verkeershinder

Om het verkeer ten tijde van de spoedwerkzaamheden te begeleiden worden verkeersregelaars ingezet. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bron: provincie Zuid-Holland