Inloopochtend over De Nesse, Berkenwoudse Driehoek en Oudeland-Zuid

Inloopochtend over De Nesse, Berkenwoudse Driehoek en Oudeland-Zuid

In De Nesse, de Berkenwoudse Driehoek en een deel van Oudeland-Zuid werkt het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard in samenwerking met het Zuid-Hollands Landschap en grondgebruikers aan de realisatie van natuur.

Zaterdag 3 december a.s. nodigen we u van harte uit op de inloopochtend over de inrichting van de drie natuurgebieden. We gaan graag met u in gesprek over de realisatie van de natuur in uw omgeving. Stel vooral al uw vragen! Ook een wandeling door een deel van het projectgebied is mogelijk.

Programma

  • 9.30 – 12.00 uur      Vrije inloop bij Zuid-Hollands Landschap, Schaapjeszijde 4 in Ouderkerk aan den IJssel.
  • 10.00 – 11.00 uur    Wandeling groep 1
  • 11.00 – 12.00 uur    Wandeling groep 2

*er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie van het Zuid-Holland Landschap, Schaapjeszijde 4 in Ouderkerk aan den IJssel. 

Aanmelden wandeling

Voor de wandeling kunt u zich aanmelden tot en met vrijdag 2 december door een e-mail te sturen naar communicatie@hhsk.nl. Vermeld in uw aanmelding met hoeveel personen u komt en welke groep uw voorkeur heeft. Er kunnen 15 personen deelnemen aan een wandeling. Zorgt u voor passende (regen) kleding en laarzen, de wandeltocht kan modderig zijn.

Wij zien u graag op 3 december, de koffie staat klaar.

Voor meer informatie: www.hhsk.nl/natuurindekrimpenerwaard of http://www.veenweidenkrimpenerwaard.nl/projecten/drie-natuurgebieden