Je kunt het dak op! Rotterdamse Dakendagen 10, 11 en 12 juni

Je kunt het dak op! Rotterdamse Dakendagen 10, 11 en 12 juni

Daklandschap - Urbanisten

Komend weekend is de tweede editie van de Rotterdamse Dakendagen. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni is er een afwisselend programma op locaties door de hele stad met vrijdagmiddagborrels op hoogte, concerten, dansen, rooftop bars, dakbios, sportactiviteiten, een uitgebreid kinderprogramma en de kennisdag voor professionals.

Kennisdag

Kansen voor de bovenstad is de kennisdag van de Rotterdamse Dakendagen. Tijdens de kennisdag worden excursies georganiseerd, staan lezingen op het programma en worden de deelnemers uitgenodigd voor Dakdates, korte sessies in kleine groepen waarbij een specifiek thema uitgediept wordt. De kennisdag, die plaatsvindt op het dak van Het Groothandelsgebouw, is op vrijdag 10 juni vanaf 10.00 uur en heeft als thema Next Level; wat betekent dakgebruik voor de stad en wat is er nodig voor een flinke stap vooruit? Aan de orde komt dan ook klimaatverandering en de plek van water in de toekomstige stad. Meer informatie en aanmelden kun je via de website.

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni kun je onder andere tussen 10.30 uur en 17.00 uur verschillende daken op, maar je kunt ook gaan kamperen, dansen of naar het kwalificatietoernooi Polsstokhoogspringen voor het EK Atletiek. Voor meer informatie en tickets ga je naar www.rotterdamsedakendagen.nl