Het Broekselaantje Bergambacht afgesloten voor doorgaand verkeer

Het Broekselaantje Bergambacht afgesloten voor doorgaand verkeer

Broekselaantje Bergambacht

Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard gaat het Broekselaantje in Bergambacht reconstrueren zodat het Broekselaantje ook de komende jaren duurzaam veilig is ingericht. De uitvoering van de wegreconstructie vindt plaats in de periode van 9 oktober t/m 3 november 2017.

Afgesloten voor doorgaand verkeer

Voor de veiligheid is het Broekselaantje tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Vanaf de provinciale weg N210 is het Broekselaantje niet bereikbaar en dit geldt ook in omgekeerde richting. Gele omleidingsborden geven de omleidingsroutes aan.

Bestemmingsverkeer; vrachtverkeer niet mogelijk

Bestemmingsverkeer voor woningen, bedrijven en/of percelen aan het Broekselaantje heeft toegang tot het werkgebied met uitzondering van vrachtverkeer. Vrachtwagens kunnen woningen niet bereiken vanwege de eenrichtingsontsluiting via de Hogedijk en het gebrek aan ruimte om te keren.

In gesprek over de werkzaamheden

Het hoogheemraadschap is op een tweetal informatiebijeenkomsten met bewoners in gesprek gegaan over de plannen voor het Broekselaantje. Hierdoor is rekening gehouden met bepaalde wensen, onder meer de werkzaamheden na 1 oktober te laten plaatsvinden en de locatie van de passeerplekken. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het herstellen van de fundering, ophoging van bepaalde gedeeltes en het verwijderen van de oude en het aanbrengen van diverse nieuwe asfaltlagen.

Bekijk de projectpagina voor meer informatie