Hoogheemraad op de koffie bij Dinie en Nan van Radio Zuidplas

Hoogheemraad op de koffie bij Dinie en Nan van Radio Zuidplas

Hoogheemraad Paul van den Eijnden bij Radio Zuidplas

Op donderdag 19 oktober waren hoogheemraad Paul van den Eijnden en projectleider Gilbert van Beusekom te gast in het programma “Op de koffie met Dinie en Nan”. Tijdens dit radio-interview bij Omroep Zuidplas stonden de afgeronde werkzaamheden aan de regionale keringen aan de Prinses Beatrixstraat en de woonwijk Esse-Hoog in de gemeente Lansingerland centraal.

Voorafgaand aan en tijdens de werkzaamheden lag de focus op het intensief betrekken van de omwonenden door middel van participatie en maatwerk. Iets dat niet onopgemerkt is gebleven, getuige de complimenten van een omwonende die inbelde. Tijdens het interview werd daarnaast ingegaan op de taken en werkzaamheden van het waterschap en hoe een waterschap is georganiseerd. Ook zijn actuele thema’s rondom wateroverlast door klimaatveranderingen en het vergroenen van percelen onder het motto “tegel eruit, groen erin” besproken.

De uitzending is - tot de volgende uitzending op donderdag 26 oktober - na te luisteren via: http://gemist.omroepzuidplas.nl/uitzendinggemist/listen.php?programid=69&item=191020171100