Omleiding Opweg Schoonhoven, 25 september t/m 27 oktober

Omleiding Opweg Schoonhoven,  25 september t/m 27 oktober

Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard gaat de Opweg in Schoonhoven reconstrueren zodat de Opweg ook de komende jaren duurzaam veilig is ingericht. De uitvoering van de wegreconstructie vindt plaats in de periode van 25 september t/m 27 oktober 2017.

De werkzaamheden bestaan uit onder meer het herstellen van de fundering, het vervangen van een wegbrug, de volledige Opweg opnieuw asfalteren en aanbrengen van markeren.

Bereikbaarheid & veiligheid

Voor de veiligheid is de Opweg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Er gelden omleidingsroutes om een bestemming te bereiken en te verlaten. Woningen, bedrijven en/of percelen aan de Opweg blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Omleidingsroutes gelden ook voor de jongeren van het Schoonhovens College en CSG Willem de Zwijger uit onder andere de richting Bergambacht, Stolwijk, Haastrecht en Polsbroek. Op de verschillende routes zijn omleidingsborden geplaatst die (brom-)fietsers kunnen volgen om veilig op school en naar huis te komen. Houd rekening met extra reistijd.

Voor meer informatie (omleidingsroutes) link naar projectpagina