Wegwerkzaamheden West Vlisterdijk maandag 10 april

Wegwerkzaamheden West Vlisterdijk maandag 10 april

West Vlisterdijk

Op maandag 10 april voert het hoogheemraadschap wegwerkzaamheden uit aan de West Vlisterdijk; de Bilwijkerweg, Franse Kade en de Vrouwe brug.

Tussen 08:00 uur in de ochtend en 15:00 in de middag worden er voorbereidingen getroffen om in de nacht van 10 op 11 april, tussen 20:00 uur en 06:00 uur, een nieuwe asfalt deklaag en markeringen aan te brengen.

Planning

Datum

Tijdstip van

Tijdstip tot

Locatie

Werkzaamheden

Hinder

Reistijd

 

10 april

 

08:00

10:00

13:00

10:00

12:00

15:00

Bilwijkerweg

Franse Kade

Vrouwe brug

Frezen en andere voorbereidende werkzaamheden

Wegen afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleiding aangegeven op locatie

Mogelijke vertraging in verband met omrijden van 10-15 minuten

 

10 - 11 april

 

20:00

 

06:00

Bilwijkerweg, Franse Kade en de Vrouwe burg

Aanbrengen rode deklaag en

Wegen afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleiding aangegeven op locatie

Mogelijke vertraging in verband met omrijden van 10-15 minuten

Rijroutes tijdens werkzaamheden

Bilwijkerweg

Al het doorgaande verkeer van en naar de Bilwijkerweg en Groeneweg (met uitzondering van fietser) worden omgeleid via de kern van Stolwijk. Ook het verkeer uit Haastrecht (Bredeweg) en vanaf de West Vlisterdijk wordt omgeleid.

Oost Vlisterdijk & Bornepas

De Oost Vlisterdijk en Bornepas zijn de hele dag bereikbaar via de Slangeweg. Houd er rekening mee dat door de andere wegafsluitingen deze weg drukker kan zijn.

Tijdens de werkzaamheden ter hoogte van de aansluiting met de Franse kade is er geen doorgang mogelijk van en naar de Franse Kade. Dit geldt in alle richtingen. De West Vlistedijk is bereikbaar via de Vrouwe brug tot café De Vlist in de richting Schoonhoven en Bergambacht. In de richting Haastrecht en Stolwijk is er geen verkeershinder.

West Vlisterdijk

Tijdens de werkzaamheden is de West Vlisterdijk altijd via één kant te bereiken. Fietsers en voetgangers kunnen altijd doorgang vinden. Al het overige verkeer moet rekening houden met vertraging en omleidingen. 

Wilt u vanaf de West Vlisterdijk richting Polsbroek kunt u de via de Vrouwe brug over de Oost Vlisterdijk. De Vrouwe brug kan tijdens de werkzaamheden gepasseerd worden. Er kan wel vertraging ontstaan.  

Tijdens de werkzaamheden ter hoogte van de Bilwijkerweg is de West Vlisterdijk van af de Franse Kade en Slangeweg bereikbaar.