Kom naar de Tuin van de Toekomst–tent

Kom naar de Tuin van de Toekomst–tent

Stand tijdens de Werledhavendagen 2017

Op woensdagmiddag 13 juni, van 12.00 uur tot 16.00 uur, staan wij samen met de Gemeente Lansingerland en het Hoogheemraadschap van Delfland op de markt in Berkel en Rodenrijs.

Het klimaat verandert. Steeds vaker krijgen we te maken met hoosbuien, hitte en droogte. Door een tuin in te richten met meer groen, zoals planten, struiken en bomen is er minder kans op wateroverlast. Ook zorgt een groene tuin voor verkoeling en trekt het vogels, vlinders en bijen aan! Heeft u al zo’n Tuin van Toekomst?

Inspiratie en een gratis plant

Plannen om tegels uit de tuin te verruilen voor mooi groen? Haal dan op woensdagmiddag 13 juni een gratis plant op bij onze Tuin van de Toekomst-tent in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur staan we bij kunstwerk De Visch aan de Westersingel en geven de waterschappen en gemeente u informatie over de vele mogelijkheden om uw tuin groener en toekomstbestendiger te maken. Voor kinderen staat er een watertafel waarop ze kunnen zien wat meer groen in de tuin doet met water. Zien we u ook op 13 juni? Kom langs en laat u inspireren!

Meer informatie vindt u op www.lansingerland.nl/tuinvandetoekomst.