Fiets met ons Door de Zuidplaspolder

Fiets met ons Door de Zuidplaspolder

Fietsroute Zuidplas

Nieuw in de Fietsplanner App: Onze waterschap routes Langs de Rotte en Door de Zuidplaspolder. Fiets de route Door de Zuidplaspolder met ons mee op zaterdag 12 mei!

Waterschapsbestuurder Toon van der Klugt en Richard Valkering van de Fietsersbond fietsen de route Door de Zuidplaspolder (circa 30 km) met u. “Fietsend langs dijken, ouderwetse sluizen, molens, molenstompen en nieuwe gemalen krijgt u een beeld van het hedendaagse waterbeheer en komen heden en verleden bij elkaar. Dit mede dankzij de toelichting in de Fietsplanner bij de diverse waterwerken die u passeert.” Aldus dagelijks bestuurder en loco-dijkgraaf Toon van der Klugt. Tijdens de route vertelt hij u van alles over het belangrijke waterschapswerk in dit laaggelegen gebied. We starten om 11.00 uur bij Molen Windlust, Kortenoord 3 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Adres: Kortenoord 3, Nieuwerkerk aan den IJssel.
Aanmelden kan via communicatie@hhsk.nl

Fietsplanner App downloaden

De nieuwe fietsroutes zijn opgenomen in de App van de Fietsersbond: Fietsplanner. Deze vindt u in de Apple App Store en bij Google Play. De routes zijn ook te vinden via www.routeplanner.fietsersbond.nl. Onze waterschap routes Langs de Rotte en Door de Zuidplaspolder vindt u onder meer onder de voorgeplande routes.