Wegwerkzaamheden in de Krimpenerwaard

Op maandag 8 oktober vinden werkzaamheden plaats op de Wellepoort tussen nummer 1 en 2. De weg is daar tijdens het werk afgesloten voor alle verkeer.

Ter hoogte van de Tussenlanen 20b in Bergambacht vinden ook werkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden duren van 8 tot en met 12 oktober. Fietsers en voetgangers kunnen het werk passeren. Gemotoriseerd verkeer moet omrijden.

Op dinsdag 9 oktober wordt gewerkt op de Kadijk-West, Moeraswederik en Bergweg in Stolwijk en Bergambacht. Al het verkeer dient om te rijden. Omleiding is via Benedenberg en N2017 en via Tussenlanen en de kern Bergambacht.

Een dag later, op woensdag 10 oktober vinden werkzaamheden plaats op de Dijklaan en de Hogedijk ter hoogte van de nummers 70 en 90 in Bergambacht. Fietsers en voetgangers kunnen het werk passeren. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Een week later…

Van dinsdag 16 tot en met 19 oktober vinden wegwerkzaamheden plaats op de kruising van de Franse Kade en de Opweg in Schoonhoven. De kruising is afgesloten voor alle verkeer behalve fietsers, voetgangers en de buurtbus.