Werkzaamheden Nesserdijk feestelijk afgerond

Werkzaamheden Nesserdijk feestelijk afgerond

Omwonenden van de Nesserdijk

In het bijzijn van tientallen omwonenden, mevrouw Indra Gharbharan van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en hoogheemraad Paul van der Eijnden van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard zijn op woensdag 13 juni de werkzaamheden nabij het strandje aan de Nesserdijk in Rotterdam feestelijk afgerond.

Twee omwonenden spraken hun dank over de werkzaamheden en trots over het gebied uit. Aansluitend kregen de aanwezigen een rondleiding door de polder De Esch onder begeleiding van een boswachter. Hoogheemraad Paul van den Eijnden: “Het was ons voornemen om de werkzaamheden voor het mooie zomerweer gereed te hebben, maar we werden een beetje overvallen door de vroege komst van het weer. Het heeft gelukkig de vorderingen van de werkzaamheden en het recreatieplezier van de omwonenden niet in de weg gezeten. Dat bleek ook uit de waarderende woorden die onze projectleider Gerrit Wijnstekers kreeg van de omwonenden, dat maakt mij als bestuurder nog trotser op ons werk en hoe wij dat doen. Dit stukje Rotterdam is nu niet alleen veiliger gemaakt door onze werkzaamheden maar bovendien weer mooi en netjes geworden. Een stukje Rotterdam waar wij en de omwonenden trots op mogen zijn.”

Tijdens de afsluiting werd een film vertoond waarin de vorderingen van de werkzaamheden werden weergegeven. Deze film kunt u hier bekijken: