Nieuwe peilbesluiten voor de Krimpenerwaard

Nieuwe peilbesluiten voor de Krimpenerwaard

Polder Lekkerkerk

Het hoogheemraadschap regelt met gemalen, stuwen en inlaten het niveau van het water in de polder. Dit noemen wij het waterpeil. De waterpeilen in een gebied liggen vast in een peilbesluit. Zeven peilbesluiten in de Krimpenerwaard gelden tot eind 2020. Deze peilbesluiten worden vernieuwd. Het gaat over de hele Krimpenerwaard, met uitzondering van de natuurgebieden. Deze peilbesluiten zijn al eerder aangepast.

INFORMATIEMARKTEN

We vinden het belangrijk dat grondgebruikers in de Krimpenerwaard hun persoonlijke belangen met ons kunnen delen. We organiseren hiervoor twee informatiemarkten:

  • Maandag 20 januari van 19.30-21.30 uur in Het Kwartier, Jan Steenlaan 16 b in Stolwijk
  • Woensdag 22 januari van 19.30-21.30 uur in Partycentrum Amicitia, Raadhuisplein 1 in Lekkerkerk

U bent van harte welkom bij één van deze twee bijeenkomsten. U kunt binnenlopen op elk gewenst tijdstip tussen 19.30 -21.30 uur. Tijdens deze informatiemarkt geven wij u informatie over de peilbesluiten. Dit doen we door middel van kaarten met informatie, maar ook door een korte presentatie van ongeveer 15 minuten. Deze presentatie geven we twee keer tijdens de avond, om 19.45 en 20.30 uur. Daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te stellen en uw ideeën, aandachtspunten of zorgen over de peilbesluiten aan ons door te geven.