Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Coronavirus

In verband met de uitbraak van het coronavirus Covid-19 volgen wij de adviezen van het RIVM, Rijksoverheid en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.

We houden ons aan de maatregelen (pdf, 491 kB) die voor het hele land gelden.

Onze medewerkers werken tot en met maandag 6 april 2020 vanuit huis wanneer dat kan. Daarnaast houden we ons aan de hygiënemaatregelen. 

We proberen onze dienstverlening op niveau te houden en indien nodig passen we deze aan. U kunt ons altijd telefonisch en digitaal bereiken. Een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor of aan één van onze steunpunten is nu niet mogelijk.

BIJEENKOMSTEN

Alle bewonersbijeenkomsten en evenementen zijn tot 1 juni afgelast. Dit geldt ook voor al onze educatieve excursies, rondleidingen en gastlessen. Per bijeenkomst worden de betrokkenen en genodigden hierover geïnformeerd.

WAAROM DEZE MAATREGELEN?

Met deze maatregelen steunen wij de oproep vanuit het Rijk om de kans op verdere verspreiding van het virus te verkleinen. We doen wat nodig is om ons werk aan droge voeten en schoon water te blijven uitvoeren. We volgen de ontwikkelingen op de voet, en passen onze maatregelen aan wanneer nodig. 

Vragen over het coronavirus? Kijk op de website van het RIVM.