Peilbesluit Krimpenerwaard bijna klaar

Peilbesluit Krimpenerwaard bijna klaar

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden heeft zeven de peilbesluiten van de Krimpenerwaard in ontwerp vastgesteld. Dat betekent dat de peilbesluiten nu bijna klaar zijn, maar pas definitief worden als de inwoners en bedrijven uit de Krimpenerwaard er weer een keer naar hebben gekeken en op hebben gereageerd.

Dat kunnen ze de komende zes weken doen. Dat noemen we de inspraakprocedure. 

We houden tijdens deze inspraakprocedure twee informatiebijeenkomsten:

  • Donderdag 10 september, locatie De Zwaan, Kerkweg 2 in Berkenwoude
  • Woensdag 16 september, locatie Amicitia, Raadhuisplein 1-5 in Lekkerkerk

Belanghebbenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens een van de bijeenkomsten. In verband met het beperkte aantal mensen dat tijdens de avond aanwezig mag zijn (RIVM-richtlijnen), is vooraf aanmelden verplicht.

U bent van harte welkom op één van deze bijeenkomsten. Tijdens deze informatiebijeenkomsten vertellen wij in een presentatie meer over de zeven nieuwe peilbesluiten. Deze presentatie geven we twee keer tijdens de avond (om 19.30 uur en om 20.45 uur). Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen en krijgt u informatie hoe u eventueel een officiële inspraakreactie in kunt dienen. Dit kan ook tijdens de avond zelf.

Aanmelden informatiebijeenkomsten

We volgen de richtlijnen van het RIVM voor deze bijeenkomsten. Er geldt een maximum voor het aantal personen dat tegelijk binnen mag zijn. Daarom is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst. Wilt u dat minimaal 24 uur van te voren doen via het aanmeldformulier op onze website? Daarbij graag vermelden of u het eerste deel (vanaf 19.30 uur) of het tweede deel (vanaf 20.45 uur) aanwezig bent.

Wij vragen u met maximaal één persoon per huishouden te komen en niet te komen als u of een huisgenoot ziekteverschijnselen heeft. Tijdens de presentaties zorgen we voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen. Bovendien kunt u op gepaste afstand vragen stellen.

Uiteraard kunt u als u niet bij een bijeenkomst wilt of kunt zijn, ook via e-mail uw vraag stellen. Wij nemen dan contact met u op.

Ontwerp-besluiten en documenten

U vindt de ontwerp-besluiten en documenten op https://zoek.officielebekendmakingen.nl/wsb-2020-9866.html.