Wegwerkzaamheden in december

Wegwerkzaamheden in december

Werkzaamheden aan de weg

Voor de winter herstellen we kleine schades aan onze wegen in de Krimpenerwaard. Dit doen we zodat weggebruikers ook met slechter weer de wegen veilig kunnen gebruiken. We repareren het asfalt in de Achterbroek en de Schenkel in Stolwijk, de Kerkweg en de Zuidbroekse Opweg in Berkenwoude en de Opperduit in Lekkerkerk.

De werkzaamheden vinden plaats tussen donderdag 3 en vrijdag 4 december. Tussen 07.00 en 17.00 uur kunnen de werkzaamheden ertoe leiden dat de weg op plaatsen voor de helft moet worden afgezet. Hoewel we op deze manier de overlast voor de weggebruikers zo klein mogelijk proberen te houden, moet men toch rekening houden met lokale vertragingen van een half uur of langer. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. Hulpdiensten kunnen altijd het werk passeren als dat nodig is. 

Informeer de mensen die bij u langskomen

Bewoners van deze wegen adviseren we hun gasten, leveranciers of diensten, zoals tafeltje dekje, de wijkverpleging of speciaal vervoer te informeren over de wegwerkzaamheden. In de planning (jpg, 163 kB) staat op welke dag aan welke weg wordt gewerkt. 

Contactgegevens tijdens de uitvoering

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wegbeheerder van het hoogheemraadschap, via tel. 0104537200 of e-mail: info@hhsk.nl