Wegwerkzaamheden november 2020

Wegwerkzaamheden november 2020

Het frezen van asfalt

Voor de winter herstellen we kleine schades aan onze wegen in de Krimpenerwaard. Dit doen we zodat weggebruikers ook met slechter weer de wegen veilig kunnen gebruiken.

We repareren het asfalt in de Bovenkerkseweg en Bilwijkerweg in Stolwijk, het Veerstalsblok in Gouda en Gouderak, de West Vlisterdijk in Vlist en Haastrecht en de dijk langs de Hollandsche IJssel tussen Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 16 en 21 november. Tussen 7.00 en 17.00 uur kunnen de werkzaamheden ertoe leiden dat de weg op plaatsen voor de helft moet worden afgezet. Hoewel we op deze manier de overlast voor de weggebruikers zo klein mogelijk proberen te houden, moet men toch rekening houden met lokale vertragingen van een half uur of langer. Hulpdiensten kunnen altijd het werk passeren als dat nodig is.

Informeer de mensen die bij u langskomen

Bewoners van deze wegen adviseren we hun gasten, leveranciers of diensten, zoals tafeltje dekje, de wijkverpleging of speciaal vervoer te informeren over de wegwerkzaamheden. In de planning staat op welke dag aan welke weg wordt gewerkt. 

Contactgegevens tijdens de uitvoering

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wegbeheerder van het hoogheemraadschap, via tel. 0104537200 of