Een klimaatbestendige vijver bij Het Nieuwe Instituut

12 november 2021
De grote vijver bij Het Nieuwe Instituut wordt op dit moment gerenoveerd.

De grote vijver bij Het Nieuwe Instituut wordt op dit moment gerenoveerd. Bij deze vernieuwing slaan we een paar vliegen in één klap. De waterkwaliteit wordt verbeterd, het gebied wordt vergroend én het regenwater uit de omgeving wordt opgevangen in de vijver en onder de grond. Projectleiders Iris van der Lee en Bert de Doelder van de gemeente Rotterdam en gebiedsadviseur Joeri Schenk van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard vertellen in deze video meer over het project en de samenwerking tussen beide organisaties.

Video van de Urban Waterbuffer in Rotterdam bij Het Nieuwe Instituut

Om deze video te bekijken, moet je social cookies accepteren

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en rondom het Museumpark? Schrijf je in voor de nieuwsbrief ‘Vergroening buitenruimte Museumpark’.

Impressie vijver bij Het Nieuwe Instituut
Een klimaatbestendige vijver bij Het Nieuwe Instituut

Impressie van de Urban Waterbuffer bij Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.