Het is zo ver...

Het is zo ver...

We mogen weer stemmen!

Het is zover. Binnenkort vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Ook u kunt uw stem uitbrengen voor de partij die uw belangen de komende vier jaar in het algemeen bestuur van het waterschap voor het voetlicht mag brengen.

Woont u in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard? Dan heeft u keuze uit acht partijen. De VVD, Water Natuurlijk, PvdA, CDA, SGP-ChristenUnie, 50PLUS, AWP niet politiek wel deskundig en Ons-Platteland doen mee aan de verkiezingen. Meer informatie over waar de partijen voor staan, wie er op de kieslijsten staan en de verkiezingsprogramma’s staan op www.hhsk.nl/waterschapsverkiezingen. Op deze website staat ook een stemwijzer.

Waar kunt u stemmen?

Alle kiesgerechtigden hebben een stempas ontvangen. Daarop staat op welke locatie u kunt gaan stemmen. Naast de stempas voor de waterschapsverkiezingen, heeft u ook een stempas voor Provinciale Staten ontvangen. Een ritje naar het stemlokaal en twee stemmen uitbrengen, dat is wel zo gemakkelijk. Laat uw stemmen horen op woensdag 20 maart 2019.