Met vlag en wimpel… én stickers

25 mei 2023
Hoera, we zijn jarig! In plaats van slingers en ballonnen ophangen, versieren we met kleurige stickers ons hoofdkantoor en andere locaties waar wij werken.

Bij de stickers staat ook een qr-code die linkt naar meer informatie. Daarnaast staan bij verschillende werklocaties nieuwe informatieborden vol wetenswaardigheden. Zo maken we ons soms onzichtbare werk meer zichtbaar.

Wondere wereld van water

Dat water veilig achter dijken blijft, verscholen door riolen stroomt en weer schoon de natuur ingaat, ervaren veel mensen als vanzelfsprekend. Dat is het niet. In ons jubileumjaar nemen we mensen mee in de wondere wereld van water. Op verschillende manieren tonen we hoe we leren van het verleden, acteren in het heden en zorgen voor duurzame oplossingen voor uitdagingen in de toekomst.

Waterbeheer en meer

Meer weten over ons waterwerk? Duik in onze interactieve kaart, of kom naar de minitentoonstelling ‘de blauwe draad’ in de hal van ons hoofdkantoor aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam. Gratis te bezoeken op doordeweekse dagen van 9:00 tot 17:00 uur.