Eerste grote online waterquiz! Word jij de grootste waterbaas?

Eerste grote online waterquiz! Word jij de grootste waterbaas?

Eerste grote online waterquiz! Word jij de grootste waterbaas?

Test je kennis over water en waterbeheer. Woensdag 12 mei 2021 organiseert het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard van 16.00 uur tot 17.00 uur de eerste grote online waterquiz. Deelname is heel eenvoudig en gratis. Meld je aan via onderstaande link.

Nodig je vrienden, familie, buren en kennissen uit om mee te doen aan deze spetterende quiz. Er staan namelijk grote prijzen op je te wachten!

Word jij de grootste waterbaas? Meld je aan voor deze quiz.

De prijzen

Hoofdprijs: Privé watertour

Als jij de grote waterbaas van HHSK wordt, krijg je een privé watertour langs de waterparels in ons gebied. Vele waterdeuren gaan voor je open. Je komt in een wereld die je nog niet kent.

Ben je ooit wel eens bij het gemaal Abraham Kroes in Zuidplas geweest? Of heb je de Prinsenmolen wel eens bezocht? Ken je de ondergrondse waterberging in Rotterdam? Na deze tour weet je precies waar deze waterparels liggen en welke functie ze hebben.

Tweede prijs: Dagje Blijdorp

Het voorplein bij de entree van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is klimaatbestendig. Wat dat betekent, leggen we uit tijdens een bezoek aan deze diergaarde.

Derde prijs: Duurzame watertips in en om je huis

Samen met jou gaan we kijken hoe we je huis en tuin duurzamer kunnen inrichten. Het HHSK-team komt naar je toe.