Ger de Jonge

Ger de Jonge is lid van het algemeen bestuur van Schieland en de Krimpenerwaard. Op deze pagina vindt u zijn volledige profiel.

VraagAntwoordFoto
Naam Ger de Jonge
Fractie Algemene Waterschapspartij
Telefoonnummer 06 533 90 044
E-mailadres g.de.jonge@hhsk.nl
Website http://www.algemenewaterschapspartij.nl/waterschappen/schieland-en-krimpenerwaard
Twitter https://twitter.com/gerdejonge
Facebook Ja
LinkedIn Ja
   
Wat zijn uw ambities als lid van het algemeen bestuur? Het waterschap als een unieke Nederlandse bestuurslaag met een hele specifieke taak met een doelbelasting, die ook echt aan deze taak wordt besteedt, weer populair maken onder de bevolking. Dat kan alleen door met de mensen in het gebied in gesprek te gaan, uit te leggen wat er waarom wij  doen wat wij doen en samen met hen naar de beste oplossing te zoeken die niet alleen het algemeen belang dient maar ook zo veel als maar mogelijk is rekening houdt met hun specifieke belangen.
Wat is uw favoriete plek in ons beheersgebied en waarom? Een onmogelijke vraag omdat ons gebied zo verscheiden en uniek is dat het tal van prachtige plekken kent. Als Rotterdammer kies ik voor de rivier langs de Maasboulevard bij het vallen van de avond kijkend van Oost naar West, maar ook voor de Kralingse Plas waar het zo goed toeven is voor velen. Maar ook aan de Krimpenerwaard heb ik inmiddels mijn hart verpand waar het prachtige slagenlandschap op veel plekken nog ongeschonden te aanschouwen is, omzoomd door stoere dijken.