Toon van der Klugt

Toon van der Klugt is lid van het algemeen bestuur van Schieland en de Krimpenerwaard. Op deze pagina vindt u zijn volledige profiel.

VraagAntwoordFoto
Naam Toon van der Klugt Toon van der Klugt
Fractie Bedrijven
Telefoonnummer 06 113 68 449
E-mailadres t.vander.klugt@hhsk.nl
Website Nee
Twitter Nee
Facebook Ja
LinkedIn Ja
   
Wat zijn uw ambities als lid van het algemeen bestuur? Het waterschap echt laten doen waarvoor het bestaat. Door  betrokken en functioneel bestuur, en deskundig en gedreven personeel, er effectief en kostenefficiënt voor zorgen dat hier, ver onder het stijgende zeeniveau, meer dan 600.000 mensen en 20.000 bedrijven veilig kunnen wonen, werken/produceren en recreëren. Naast de focus op de totale kosten, dus lage belastingtarieven, sterk vooruit blijven denken en duurzaam investeren, zodat ook de toekomst goed is.
Wat is uw favoriete plek in ons beheersgebied en waarom? Toch een combinatie van drie, omdat die ons gebied nog bijzonderder maakt: de Rottemeren, vanwege de ruimte en oer-Hollandse aanblik, lucht en molens, in Roterdam de schitterende skyline en de innovatieve waterbergingen, vanwege de visie en daadkracht die eruit stralen, en het veenweidegebied in de Krimpenerwaard, vanwege de ruimte en schaal; de zichtbare diversiteit in landgebruik, lintbebouwing, en dus bewoners, als je over de smalle wegen fietst.