Algemene voorwaarden

Deze actie is bedoeld om bewoners (en bedrijven) van de buurt Middelland in Rotterdam beter bekend te maken met de gevolgen van hevige regenval, te laten zien wat ze zelf kunnen doen en hen te stimuleren om hun tuin hoosbuiproof in te richten.

Door het uitvoeren van veel (kleine) maatregelen wordt Middelland en daarmee Rotterdam weer een beetje meer hoosbuiproof. Met de winactie kan éénmalig een tuinadvies gewonnen worden, uit te voeren door Stek de Stadstuinwinkel. De winnaar zal daarnaast ook een waardebon ontvangen van 350 euro. De tweede prijs is een waardebon van 150 euro en de derde prijs een waardebon van 100 euro. De waardebonnen zijn alleen te gebruiken bij Stek de Stadstuinwinkel. De tweede en derde prijs ontvangen hierbij géén tuinadvies. 

De winnaar wordt gekozen door het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Het hoogheemraadschap beoordeelt de inzendingen op basis van de volgende criteria:

  • Aanlevering van foto’s van tuin en ideeën om deze hoosbuiproof te maken
  • Ideeën die rekening houden met:
    • Aantrekkelijkheid en bruikbaarheid van de tuin
    • Uitvoerbaarheid en voorbeeldfunctie van het plan
    • Tuin voor alle seizoenen en omstandigheden
    • Duurzaamheid

Schieland en de Krimpenerwaard hoeft over de beoordeling geen verantwoording af te leggen en beslist op basis van de aangeleverde informatie welke deelnemer welke prijs wint.

Deze winactie richt zich alleen op de buurt Middelland. Deelnemers aan deze winactie mogen daarom alleen afkomstig zijn uit de buurt Middelland. Wanneer deze winactie een succes is, krijgt de actie mogelijk een vervolg voor een groter of ander gebied.

Bij het meedoen aan deze actie gaat u akkoord dat uw persoonsgegevens gebruikt worden ter promotie van onze actie. Daarnaast komen de deelnemers van de wedstrijd in aanmerking om vastgelegd te worden op beeldmateriaal van het hoogheemraadschap. Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, gaat u akkoord dat u geciteerd, gefotografeerd en gefilmd mag worden. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan andere partijen.  Het beeldmateriaal wordt door Schieland en de Krimpenerwaard alleen ingezet ter promotie van deze actie of voor algemene communicatie om de omgeving regenbestendig in te richten.