Wegwerkzaamheden Schoonouwenseweg stolwijk

In de periode van 21 oktober t/m 8 november 2019 voeren we wegwerkzaamheden uit aan de Schoonouwenseweg in Stolwijk. Aannemer Gebr. Van Kessel uit Dordrecht voert het werk uit.

Afsluiting Schoonouwenseweg

Voor de veiligheid van alle weggebruikers is de Schoonouwenseweg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer, inclusief (brom)fietsers en voetgangers. Met de bedrijven en bewoners aan de Schoonouwenseweg is afstemming over de bereikbaarheid van hun woning of bedrijf. In persoonlijke gesprekken en op de bewonersavond van 8 oktober zijn hierover afspraken gemaakt. Ook is er een appgroep om de aanwonenden actuele informatie te kunnen geven.

Bij een calamiteit zijn woningen en bedrijven altijd bereikbaar voor de hulpdiensten.

(Brom)Fietsers en voetgangers

Voor (brom)fietsers en voetgangers geldt een afsluiting van de Schoonouwenseweg tussen 07.00 uur tot circa 17.00 uur op de volgende dagen:

  • Woensdag 23 t/m vrijdag 25 oktober 2019                 
  • Woensdag 30 oktober t/m vrijdag 1 november 2019
  • Woensdag 6 november t/m vrijdag 8 november 2019

Tijdens de werkzaamheden staan op diverse locaties verkeersregelaars om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Zij kunnen u dagelijks actuele informatie geven over mogelijke (fiets)routes, zodat u niet onnodig hoeft om te rijden.

Omleidingsroute

(Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid over de Bergweg – Tussenlanen – Kadijkselaan – Kadijk – Opweg.

Wat gaan we doen?

De bestaande asfaltlaag van de weg wordt weggehaald. Het deel onder het asfalt (de wapening) blijft zitten om de stabiliteit te behouden. De delen van de weg waar klinkers liggen, worden hersteld. Vervolgens brengt de aannemer nieuw asfalt aan. Tot slot vullen we de bermen met grond aan.  

Voor een zorgvuldige uitvoering van het werk zijn we afhankelijk van het weer. Hevige regenval en storm kunnen ervoor zorgen dat de planning aangepast moet worden.

MEER INFORMATIE

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met aannemer Gebr. Van Kessel Wegenbouw.

Voor informatie tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met:

  • Van 21 tot en met 25 oktober 2019:  Steven de Waard, telefoonnummer 06 110 08 501
  • Van 28 oktober tot en met 12 november: Bas Jan Lodder, telefoonnummer 06 255 99 658

Voor informatie buiten de werkzaamheden kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Marieke Maas, telefoonnummer 06 257 51 209.