Directievoerder

Wij zorgen voor  droge voeten, veilige dijken en veilige wegen. Is dit ook jouw passie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

DIRECTIEVOERDER 36 uur per week

Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de civieltechnische uitvoering van werken zoals reconstructie van waterkeringen, wegen en/of bruggen. Je richt de uitvoering in mede op basis van een toezichtplan. Je bewaakt, samen met de toezichthouder, de naleving van het contract i.r.t. financiën, planning en kwaliteit. Ook kun je buiten de reguliere werktijden volgens rooster worden ingezet als wachtdienstmedewerker en/of medewerker crisisbeheer. Het werk is hierdoor heel veelzijdig.

 

Wat maakt je succesvol?

Je een verbinder. Denken en handelen vanuit de bedoeling. Je bent wendbaar. Beschikt over een gezonde dosis zelfreflectie. Je bent transparant in wat je doet en weet je besluiten helder toe te lichten en te onderbouwen. Je hebt een proactieve houding en beschikt over een gezonde dosis lef.

Ervaring als directievoerder UAV. Een goede onderhandelaar richting de aannemer. Je werkt hierbij onder het motto zacht op de relatie, hard op de inhoud. In je werk ben je zorgvuldig, gestructureerd en rond zaken tijdig en met de gewenste kwaliteit af.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring als directievoerder. Actuele kennis van RAW-besteksystematiek, EMVI en/of UAV/UAV-GC contracten is een pré.

 

Wij bieden

  • Een salaris van maximaal € 4.347,-- bruto per maand (schaal 10).Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring
  • Een dienstverband van 36 uur per week met flexibele werktijden
  • Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 20% van het salaris
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Een goede pensioen- en reiskosten regeling en een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Wachtdienstvergoeding

Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bertus Harte, teamleider Realisatie, afdeling Waterkeringen en Wegen, tel. 06 - 11368502.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Chris Scholten, recruiter, tel. 06 – 11368505.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 24 november door ons je CV en motivatiebrief toe te sturen via onderstaande link. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De eerste gesprekken voor deze functie vinden plaats op woensdagmiddag  4 december. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.