Medewerker beheer & onderhoud

Dagelijks werken ruim 300 collega’s bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) aan droge voeten en schoon water voor de inwoners van ons gebied. Het onderhouden van de watergangen en waterkeringen binnen het gebied is hierbij een belangrijke taak! In een deel van dit bijzondere gebied, de Krimpenerwaard, valt ook het beheer en onderhoud van enkele wegen onder de verantwoordelijkheid van HHSK. Dagelijks staat een zelfsturend team van zes uitvoerders Beheer & Onderhoud klaar voor deze klus. In verband met een pensioen gaande collega zijn wij op zoek naar aanvulling, ben jij klaar voor deze uitdaging?

Wat ga je doen?

Jij zorgt er samen met het team Beheer & Onderhoud voor dat het beheersgebied van HHSK veilig en schoon blijft zodat burgers er prettig kunnen wonen en leven. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren van onderhoud aan de wegen, waterkeringen en bruggen
  • De besnoeiing van o.a. bomen langs de wegen en waterkeringen
  • Het afhandelen van schadegevallen en  meldingen
  • Gladheidsbestrijding in de winterperiode

Daarnaast ben je binnen het gebied de oren en ogen van HHSK en koppel je hetgeen wat je buiten ziet terug aan de inspecteurs en toezichthouders.. Je werkt nauw samen met je collega’s en gaat vaak samen op pad. De werkzaamheden worden gecoördineerd door een toezichthouder. Je bent bereid buiten de reguliere werktijden te worden ingezet in  de wachtdienst.

Het team:

Bij het team Beheer en Uitvoering werken circa 16 medewerkers. Samenwerken staat in het team voorop! Daarnaast is hardwerken belangrijk. Er heerst een gezellige en familiaire sfeer en je collega’s zijn betrokken. Binnen het team is veel gebiedskennis aanwezig en iedereen werkt vanuit een passie voor het vak. Een deel van het team werkt vanaf het hoofdkantoor in Rotterdam en een ander deel vanuit Steunpunt Zuidbroek te Berkenwoude.

Wat maakt je succesvol?

Jij bent een echte aanpakker! Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt klant- en samenwerkingsgericht. Je hebt een probleemoplossende instelling en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent flexibel en snel in staat jezelf nieuwe activiteiten eigen te maken. Je beschikt over MBO 4/3 werk- en denkniveau en je bent in bezit van een rijbewijs. Kennis van het beheersgebied van HHSK en de Krimpenerwaard in het bijzonder is een pré. Je bent bereid voor het vakgebied benodigde cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij?

HHSK biedt een salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring met een maximum van € 2.656,-- bruto per maand (schaal 5). Wij bieden je graag een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast het maandsalaris heb je recht op onder andere wachtdienstvergoeding en een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris. Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder extra verlof. Ook bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.

Meer weten?

Heb je vragen over de inhoud van de vacature neem contact op met Kees Duijvestein, teamleider, 06-31654121. Voor vragen over de sollicitatieprocedure dan kun je terecht bij Chris Scholten, Recruiter, 06-11368505.

Solliciteren!

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk 8 september 2019 je motivatiebrief en CV via de knop solliciteren. Na sluitingstijd kun je van ons een reactie verwachten op je sollicitatie. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdagochtend 17 september 2019.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.