Onderhoudsmonteur mechanische techniek

Ben jij een gepassioneerd technicus met een sterke affiniteit voor mechanische techniek?  Word jij onze nieuwe collega in de functie van Onderhoudsmonteur? Solliciteer dan direct op deze vacature!

 

Het Hoogheemraadschap is een organisatie met circa 400 medewerkers die zeer betrokken zijn bij hun werk en bij het gebied waarin wij het water beheren. Wij willen in 2021 het door bewoners en bedrijven meest gewaardeerde waterschap zijn. Hiervoor willen wij excelleren in ons werk, door medewerkers te laten bloeien in hun talenten en de wensen van inwoners en de mogelijkheden van techniek aan elkaar te verbinden. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?

 

Wij zijn voor de afdeling Afvalwaterketen op zoek naar een  enthousiaste en gedreven nieuwe collega in de functie van:

 

Onderhoudsmonteur mechanische techniek

(dag diensten)

36 uur per week

 

De afdeling

Binnen het Hoogheemraadschap draagt de afdeling Afvalwaterketen er zorg voor dat het afvalwater via 24 rioolgemalen getransporteerd wordt en op één van de 9 afvalwaterzuiveringen terechtkomt en vervolgens op biologische wijze gezuiverd wordt. Onze afdeling is gecertificeerd voor Kwaliteit, Arbo, Milieu en Energie (ons Q-managementsysteem). Onze afdeling bestaat uit het cluster Beleid, het team Bedrijfs- & Procesvoering en het team Onderhoud & Bediening. Voor ons team Onderhoud zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur.

 

Jouw uitdaging

Om de continuïteit van onze installaties te borgen en in optimale conditie te houden bestaat een gedeelte van je werk uit het plegen van preventief onderhoud aan de diverse installaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het onderhoud beheer systeem Ultimo. In de functie van onderhoudsmonteur ligt de focus op het inspecteren  en reviseren van pompen, aandrijvingen, tandwielkasten, ventilatoren etc. Hierbij moet je  processen kunnen doorgronden en bedieningen kui kunnen voeren zodat, wanneer er een bedrijfsonderdeel buiten gebruik is voor onderhoud, je de eventuele gevolgen voor de andere processen kunt inschatten Het begeleiden van werkzaamheden van externen, het doen van verbetervoorstellen en het verhelpen van storingen (ook buiten de normale werktijden door het lopen van wachtdienst volgens rooster) behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

 

Daarnaast is er ruimte voor een stukje innovatie, omdat wij er altijd naar streven om onze processen te optimaliseren. In deze afwisselende baan met een diversiteit aan werkzaamheden kun jij je passie en vakmanschap meer dan kwijt. Je bent werkzaam in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en opereert vanuit onze standplaats AWZI Kralingseveer.

 

 

Wat maakt jou succesvol

Je bent een enthousiaste overtuigende collega met een mechanische opleiding. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en relevante kennis in het vakgebied. Je vind het vanzelfsprekend dat jij jouw werkzaamheden gestructureerd en tot in de puntjes uitvoert. Je durft verantwoording te nemen en kunt enthousiasme overbrengen op collega’s. Je opereert zowel in teamverband als op termijn zelfstandig.  Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en ben je bereid om de opleiding techniek afvalwaterzuivering TAZ en eventuele andere vak gerelateerde opleidingen/trainingen te volgen.

 

Wat wij bieden

  • Een uitdagende afwisselende baan in leuk team met ruimte voor initiatief;
  • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast dienstverband;
  • Een salaris van maximaal € 3.215,- bruto per maand (schaal 7) conform de cao Werken voor Waterschappen. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring;
  • Een dienstverband van 36 uur per week met flexibele werktijden zonder avond- of nachtdiensten;
  • Bovenop het salaris ontvang je een maandelijks op te bouwen Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 21% van het salaris. Dit is vrij in te zetten voor het kopen van verlof of ter aanvulling op het salaris;
  • Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor een  Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 6000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bekijk de cao Werken voor Waterschappen voor meer informatie hierover;
  • Een goede pensioen- en reiskosten regeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering;
  • Wachtdienstcompensatie;

Bij Schieland en de Krimpenerwaard geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en de ambitie en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Andre de Klerk, teamleider,  tel. 06-11368432. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Chris Scholten, recruiter, tel. 06-11368505.

 

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk 27 juni door ons je cv en motivatiebrief toe te sturen via onderstaande link. Na de sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 6 en 12 juli. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

 

In verband met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) volgen wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Ons werving-en-selectieproces vindt nu voornamelijk op afstand plaats. Sollicitatiegesprekken voeren we, in overleg met kandidaten, zoveel mogelijk online met behulp van beschikbare middelen.

 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.