Technisch manager

Technisch manager - fulltime 36 uur per week

Wij zoeken collega’s met passie en ambitie die samen met ons het verschil willen maken.

Het Hoogheemraadschap is een organisatie met ruim 300 medewerkers die zeer betrokken zijn bij hun werk en bij het gebied waarvoor wij het water beheren. Wij willen in 2021 het meest gewaardeerde waterschap zijn door bewoners en bedrijven. Hiervoor willen wij excelleren in ons werk, door medewerkers te laten bloeien in hun talenten en de wensen van inwoners en de mogelijkheden van techniek aan elkaar te verbinden.

Wat ga je doen?

De afdeling Waterkeringen & Wegen is opdrachtgever van een groot aantal projecten van klein tot groot. Bij omvangrijke projecten worden deze ondergebracht bij de afdeling Integrale Plannen en Projecten (IPP) als opdrachtnemer, waar volgens de principes van Integraal Projectmanagement (IPM) een projectteam wordt samengesteld. Voor deze projecten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de rol van technisch manager kan vervullen binnen het projectteam. Buiten deze projecten om ben je als adviseur beheer en onderhoud actief.

Je werkt in de rol van technisch manager binnen een IPM team voor het programma wegen en bruggen. Doel van het programma is het realiseren van de reconstructie van 4 km weg en 8 bruggen in het landelijk gebied van de Krimpenerwaard. Jouw verantwoordelijkheden binnen het programma zijn:

  • Het formuleren en afstemmen van technische eisen voor reconstructie van wegen en bruggen
  • Een bijdrage leveren aan ontwerpen en het toetsen van ontwerpen en / of bestekken
  • Het voorbereiden, opdracht geven en toetsen van relevante onderzoeken
  • Het formuleren en uitwerken van scenario’s / diverse technische oplossingen met voor/nadelen 

Naast deze punten lever je gevraagd en ongevraagd een bijdrage aan de onderdelen waar collega’s voor verantwoordelijk zijn.

Wat maakt je succesvol?

Je voelt je thuis of hebt interesse in de wereld van verkeer en waterveiligheid.

Klantgerichtheid is voor jouw vanzelfsprekend. Je bent communicatief sterk en kan je in zowel woord al geschrift goed uitdrukken. Met jouw flexibele en pragmatische instelling bereik je snel het gewenste resultaat waarbij je aandacht hebt voor de relatie met collega’s, bewoners en bedrijven langs de wegen en waterkeringen. Je werkt graag samen met je collega’s maar bent ook in staat zelfstandig aan het werk te gaan en wanneer nodig besluiten te nemen.

 

Deze kwaliteiten vul je aan met HBO werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar als projectleider of technisch manager. Basiskennis van relevante wet- en regelgeving is noodzakelijk. Je bent bekend met verscheidene aanbestedingsvormen, aanbestedingswet, UAV, bouwteam en UAV gc. Je kent verschillende projectmanagement methoden en het werken volgens het IPM-model.

Wat bieden wij?

HHSK biedt een salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring met een maximum van € 4.347,-- bruto per maand (schaal 10). Wij bieden je graag een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast het maandsalaris heb je recht op onder andere wachtdienstvergoeding en een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van 20% van het salaris. Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder extra verlof. Ook bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteren!

Heb jij nog vragen over deze uitdaging? Neem gerust contact op met Kees Duijvestein, 06- 31654121. Heb je vragen over de procedure kun je contact opnemen met Chris Scholten, Recruiter, 06- 11368505.

 

Ben jij de collega die ons team kan versterken? Solliciteren kan tot uiterlijk 1 september 2019  via de knop solliciteren. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie op je sollicitatie verwachten.

 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.