Subsidie Klimaat en Ruimte

Helpt u mee om onze leefomgeving Waterproof te maken? Check of u gebruik kunt maken van de subsidieregeling Klimaat en Ruimte!

Samen waterproof

Het wordt warmer en het regent harder en langer. Tegelijkertijd blijft het langere periodes droog. De zeespiegel stijgt. En dat terwijl we te maken hebben met een langzaam dalende bodem. Klimaatverandering heeft grote gevolgen. En vraagt om ingrijpende en duurzame maatregelen. Op wereldniveau én bij u in de buurt. Het is hoog tijd om samen in actie te komen! Zullen we onze leefomgeving Samen Waterproof maken?

Doet u met ons mee?

Subsidieregeling Klimaat en Ruimte

Bij het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard hopen we dat u met ons meedoet. Thuis, bij uw bedrijf, op kantoor of op school. Dat kan met behulp van onze subsidieregeling Klimaat en Ruimte. Let op: de aanvragen die zijn uitgevoerd in 2022, worden beoordeeld op de voorwaarden van 2022. Per 1 januari 2023 is een aantal voorwaarden gewijzigd. Let op: subsidiepot voor aanvragen boven de € 2.000 is leeg.

Lees meer over de subsidieregeling

Vragen over onze subsidieregeling?

Klik hieronder voor de veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op: subsidieklimaatenruimte@hhsk.nl / 010 45 37 200.

Veelgestelde vragen

Nieuws

Voorjaarsinspectie van dijken langs rivieren

28 maart 2023

In de maand april voeren onze dijkinspecteurs een voorjaarscontrole uit op en langs de rivierdijken in ons gebied.

Lees meer