Duik erin bij HHSK

Kennis over water. Dat gaat dieper dan je denkt. Het is een wereld die niet iedereen kent. Een wereld waar we ons verdiepen in de uitdagingen die ons klimaat ons geeft.

Hoe gaan we om met een dalende bodem en een stijgende zeespiegel? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen in een dynamische stad als Rotterdam droge voeten houdt en verzekerd is van schoon water? Belangrijke vragen die om creativiteit en inzicht vragen. Zodat we in, voor, en met het water kunnen leven.

Wil jij ook watervol werk doen? Duik erin bij HHSK!

"Op alle werklocaties hebben we flexplekken ingericht. Ook is er de mogelijkheid om vanuit huis te werken."

"Werken bij een waterschap biedt kansen voor het uitbreiden van je netwerk."

"Bovenop je salaris ontvang je een maandelijks op te bouwen Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 21% van het salaris. Dit is vrij in te zetten voor het kopen van verlof of ter aanvulling op je salaris."

Anne
Anne Witteveen

"In, maar ook buiten mijn werk hou ik mij bezig met de klimaatverandering. Je kan er niet omheen, je moet er wat mee, wellicht zijn we al veel te laat, maar beter laat dan nooit. Alle beetjes helpen!"

Thalisa
Thalisa Rampersad

"Wat ik fijn vind aan deze organisatie zijn de ontwikkelmogelijkheden. In januari 2022 ben ik gestart met een postacademische opleiding tot gedragsveranderaar."

Iman Durgham
Iman Durham

"Ik vind het heel leuk om als Functioneel Beheerder met allerlei systemen te werken. Ik richt de systemen in zodat de technologen bij de installaties goed hun werk kunnen doen. De balans tussen werk en privé gaat goed."

We zijn nieuwsgierig naar jou! Daarom ben je welkom voor een koffiedate op één van onze locaties, zodat je meteen in de waterwereld van ons hoogheemraadschap stapt. Want die wereld is prachtig en er is veel te doen! Voor denkers, doeners, techneuten, ondersteuners: voor iedereen die het verschil wil maken.