Toestemmingsformulier digitale facturen vastgoed

Tot nu toe ontvangt u onze facturen per post. We merken dat steeds meer bedrijven en inwoners hun bankzaken digitaal doen en ook hun facturen online betalen.

Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard wil meewerken aan de wens om de ontvangst van facturen te digitaliseren.

Via dit formulier kunt u het hoogheemraadschap toestemming geven om facturen (en herinneringen) voor vastgoedcontracten voortaan digitaal naar u te versturen. U krijgt de facturen dan niet langer per post toegestuurd.

Ja, ik geef het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken om facturen en betalingsherinneringen voor vastgoedcontracten naar toe te sturen. Ook kan mijn telefoonnummer gebruikt worden om contact met mij op te nemen in verband met (de betaling van) mijn vastgoedcontract.

Toestemmingsformulier digitale facturen vastgoed


Privacyverklaring*

Wij vinden het belangrijk dat er met uw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier wordt omgegaan en dat deze gegevens op een goede manier worden beschermd. Daarom zijn wij open en eerlijk over wat wij met uw gegevens doen en waarom wij dit doen. Lees meer in de privacyverklaring op https://www.schielandendekrimpenerwaard.nl/privacy.